• ganoderma ganoderma-text U KINI JE VEĆ TISUĆLJEĆIMA
  SMATRAJU VRLO
  LJEKOVITOM BILJKOM.
  LJEKOVITA BILJKA
  KOJA NEMA NUSPOJAVA
  NI POSLIJE DUGOTRAJNE UPOTREBE.
  POPRAVLJA OPĆE STANJE ORGANIZMA,
  IMA SAMOIZLJEČUJUĆU MOĆ.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL OD PROIZVODNJE DO PRODAJE
  CIJELI PROCES
  TVRTKA KONTROLIRA.
 • ganoderma OSTVARITE
  SNOVE SA DXN-OM!
  UČINITE NEŠTO ZA SVOJE ZDRAVLJE! BUDITE FINANCIJSKI
  NEOVISNI!
  OVO JE PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA!
video PRIKLJUČITE SE
SADA!
 

Prijava za obavijest putem e-mail-a

Ime:

E-mail:

Informacije o proizvodima
Poslovna mogućnost

Prepiši kod!

captcha
Novi kod!

László i MelindaZovem se László Szentes. Živim u Balatonbogláru u Mađarskoj. Voditelj sam mjesne televizije, što zahtijeva veliki angažman i puno stresa. Ne pijem, ne pušim, ali kave se nisam htio odreći ni po savjetu moga liječnika. Mada, borio sam se sa značajnom prekomjernom težinom i visokim tlakom…

 

 

Što meni znači kava?  Fini okus, lagano miješanje i mirnih pet minuta, što je često pravo blago u životu čovjeka.

 

 

DiamondU ljeto 2011. jedan moj prijatelj iz kavane preporučio mi je DXN kavu i ispričao mi je o njezinim pozitivnim značajkama. Ne poričem, dvojio sam o onom što sam čuo, jer su mi već mnoga „čudesa“ probali prodati i niti jedno nije ispunio očekivanja. Štoviše, iz principa nisam htio piti nikakve instant kave, jer sam i kod najkvalitetnijih osjećao prateći okus koji mi je kvario užitak pijenja kave.

 

Kod DXN kave pomislio sam, pa valjda mi kavopija, koji spravlja jako finu kavu, neće preporučiti neku nepitku „stravu“, pa sam odlučio da ću je ipak isprobati. Od dobivene vrećice Lingzhi Black Coffe pripremio sam prvu dozu, i probao. Bila mi je fina i onaj užitak promijenio mi je život…

 

Dr. LimMada smo žena i ja  u prvim mjesecima samo pijuckali  kavu i uživali u tome što je kao stalni kupci možemo jeftinije kupovati, nakon nekog vremena ta se navika sama pretvorila u pravi DXN posao. Jednostavno smo ispričali prijateljima, znancima kako blagotvorno djeluje na naše zdravlje i oni su također počeli koristiti ovu zdravu kavu izvrsnog okusa.

 

Sve se više i više ljudi priključilo u našu distribucijsku mrežu i mnogi su, slično nama, vidjeli u tome i poslovnu mogućnost. Za malo više od dvije godine postigli smo u našem poslu dijamantnu razinu i naša mreža s više od 400 članova mjesečno ostvaruje višemilijunski promet.

 

Vjerujte, kod DXN-a distribucija i izgradnja mreže pravi je užitak jer je uz dobru kavu lako dogovoriti posao!

 

DXN je fantastična mogućnost i u Hrvatskoj i u Srbija! Nemojte odbaciti uspjeh! Budite u pravo vrijeme na pravom mjestu! Nazovite!

 

László Szentes, dijamantni distributer

 

 

E-mail: najboljakava@gmail.com  

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Europe 2014.